Stuur een appje!

Klanten-ervaringen met ParadogZ


„Jenny laat nu al zo'n 2 jaar onze Roemeense adoptiehond uit. Ondanks dat hij soms nogal onvoorspelbaar kan reageren gaat hij altijd fijn mee in de groep. Hij gaat niet elke week mee maar er is altijd wel een plekje voor hem als het nodig is. Het is fijn dat hij in de groep met Jenny sociaal kan zijn met andere honden en lekker zijn energie kwijt kan.“

Kesley & Bram uit Swalmen

Baasjes van Bert

„Onze ervaring met Jenny van de Hondenuitlaatservice is heel positief. Wij hebben twee Border Collies Lucky en Kenzo. Zij kunnen niet wachten tot Jenny ze komt ophalen om lekker met andere honden te spelen. Op Jenny kun je altijd rekenen en ze is heel lief voor de honden af en toe te lief want Kenzo heeft af en toe een strakke hand nodig. Wij en de honden zijn dus heel blij met Jenny en wij hopen dat we nog lang van haar diensten gebruik kunnen maken.“

Marleen & John uit Melick

Baasjes van Lucky & Kenzo

„We hebben hele goede ervaringen met ParadogZ. Jenny komt iedere maandag met een grote glimlach onze lieve Labrador Bella ophalen. Je ziet dat ze met veel plezier en persoonlijke aandacht voor de hond haar job uitoefent. Terwijl wij aan het werk zijn neemt Jenny de zorg uit onze handen. Onze Bella wordt opgehaald met een veilige auto en gaat dan met nog een paar soortgenoten naar een mooie plek waar ze samen kunnen spelen, wandelen, snuffelen en ravotten. Wij merken dat Bella deze lichamelijke en geestelijke stimulans nodig heeft en daardoor gezond blijft.
Bella is inmiddels 13 jaar en gaat nog iedere week met de groep mee.Wij hopen dat Bella nog lang met de vrolijke Dogwalker Jenny kan wandelen.
Wij kunnen Paradogz dan ook zeker aanbevelen.“

Danny & Wilbert uit Roermond

Baasjes van Bella

„Al twee jaar komt Jenny bijna elke werkdag trouw een ronde met onze boxer Sam wandelen.
Betrouwbaar, je kunt er de klok op zetten. Sam is door het dolle heen als ze hem komt halen en het enthousiasme is wederzijds. Een hele geruststelling dat Sam niet de hele dag binnen hoeft te zitten en dat hij in goede handen is. Ze weet wat ze doet en het is ook geen probleem als de wandeling eens wat langer duurt dan afgesproken. Kortom, ben je op zoek naar een bekwame en betrouwbare uitlaatservice voor je huisdier tegen een redelijk tarief, dan ben je bij Jenny aan het juiste adres.“

Theo & Max uit Asenray

Baasjes van Sam

„Jenny komt al enkele jaren 5 dagen in de week onze franse bulldog ophalen om te gaan wandelen. Zij is zeer professioneel en correct in de omgang. Ook geeft zij advies indien dit nodig is. Zo heeft zij ons geadviseerd en tips gegeven hoe wij ervoor konden zorgen dat Whopper weer als een “hond” ging eten ipv als een “mens”. Wat mij zelf na jaren niet lukte om ervoor te zorgen dat hij gewoon twee keer per dag zijn bak leeg at kreeg zij met andere voeding en advies wel voor elkaar. Sinds een jaar hebben wij een tweede franse bulldog in huis, Nugget. Ook hij gaat mee wandelen in de groep. Nu even door Covid-19 niet 5 dagen in de week maar beide 3 dagen in de week. Bij regen zorgt zij altijd dat voor onze jongens in de huiskamer mogen dat zij netjes zijn afgedroogd. Indien het erg warm is in de zomer stemt zij samen met je af wat het beste is met naar buiten gaan in de hitte.
Je kunt altijd terecht bij haar met vragen over opvoeding, gedrag en voeding. Dit neemt zij op vraag voor je mee zodat je hiervoor niet zelf naar de winkel hoeft of te bestellen op internet.
Dank je wel Jenny voor je goede zorgen en liefde naar onze twee jongens! Het is een heel fijn en gerust gevoel dat als wij aan het werken zijn jij er tussen de middag voor onze Whopper en Nugget bent.“

Nathaly & Robert uit Swalmen

Baasjes van Whopper & Nugget

„Super fijn geregeld altijd. Als we last minute toch nog gebruik willen maken van de uitlaatservice dan lukt dit altijd! De communicatie gaat altijd soepel en we zijn zelf ontzettend tevreden! Onze pierre vindt het altijd ontzettend gezellig en speelt graag met al zijn vriendjes!“

Niki & Ryan uit Sint Odiliënberg

Baasjes van Pierre

„Jamie en Jim gaan 4 dagen per week wandelen met Jenny.
Ze zijn elke dag dolblij als ze komt. Ik kan dan met een gerust hart aan het werk, omdat ik weet dat ze in goede, deskundige handen zijn en zich uitstekend vermaken. Jenny is ook flexibel als mijn werkschema een keer plotseling wijzigt.“

Marianne uit Melick

Baasje van Jamie & Jimmy

„We zijn enorm tevreden over het uitlaatmoment van onze hond Bruno.
In het begin was hij wat bang en onwennig maar nu is Bruno laaiend enthousiast als Jenny hem 1 x p/wk komt ophalen.
Mooi om te zien welke band er in korte tijd is opgebouwd.
Ik heb 100% vertrouwen in ParadogZ.
Kan iedereen Jenny adviseren!”

Vera & Jeff uit Horn

Baasjes van Bruno

„Zeer betrouwbare uitlaatservice. Komt afspraken na. We kunnen altijd een beroep doen op Paradogz. Zelfs last minute uitlaten is mogelijk. Een echte aanrader. Onze Sam heeft altijd veel plezier met de andere honden.”

Anique & Jeroen uit Swalmen

Baasjes van Sam

„Cakir is superblij dat Jenny er is. Met veel liefde en toewijding wordt er elke dag een uitstapje gemaakt en komt moe en voldaan naar huis. Aanrader voor iedereen die een oppas oud zoekt voor zijn/haar hond.”

Ralph uit Roermond

Baasje van Cakir

„Jenny is altijd even vriendelijk, communicatie gaat top en niks is haar te veel gevraagd! Wij zijn enthousiast & de hond ook haha!"

Indra & Henri uit Roermond

Baasjes van Buddy & Moos

„Onze kooiker Bobbie gaat al jaren mee met de hondenuitlaatservice, het gaat heel goed. De honden hebben het fijn, kunnen lekker rennen onder andere langs de Maas. Bobbie gaat zijn eigen gang en heeft het prima naar zijn zin. Wij zijn heel blij met de professionele service van Paradogz, van Jenny.“

Ine & Maurice uit Herten

Baasjes van Bobbie

„Wij zijn heel blij met deze uitlaatservice. Jenny laat al 2 jaar onze teckel Klaartje uit. Jenny is een echte honden vriend en Klaartje is iedere keer weer blij als ze mee mag. We hebben veel vertrouwen in haar. Het zijn voor de hond leuke groepswandelingen waarin onze hond ook leert omgaan met andere honden en flink kan rennen spelen. Dus als je een uitlaatservice zoekt die echte aandacht heeft voor jouw hond dan is dit de juiste.“

Carla & Martijn uit Roermond

Baasjes van Klaartje

Frodo loopt nou alweer een tijdje 2 x per week met Jenny mee. Ik ben heel tevreden en Frodo ook.
Betrouwbare hondenuitlaatservice waar je je hond met een gerust hart aan kan meegeven.
Goede service en last-minute wijzigingen zijn geen probleem.“

Peter uit Melick

Baasje van Frodo

„Jenny laat sinds een tijdje onze Corgi uit. Guus gaat elke keer met veel plezier mee en komt duidelijk voldaan terug. Gelukkig is er ook een plekje als het onverwacht nodig is."

Laurence & Thuur uit Swalmen

Baasjes van Guus

„Jenny loopt al een hele tijd met mijn uit Spanje geadopteerde galgo "Kendra". En Kendra loves Jenny! Jenny heeft geduld. En geeft liefde. Omdat ik onregelmatig werk is dit een uitkomst voor mij. Binnenkort mag mijn tweede geadopteerde galgo "Dreeke" kennis gaan maken met Jenny!
Ook knipt ze fijn de nagels, want dat durf ik niet!
Een aanrader dus!"

Renate uit Roermond

Baasje van Kendra & Drea

„Wij zijn heel tevreden met paradogz!
Onze hond Marley gaat altijd met veel plezier mee met de wandelingen.
Jenny is flexibel en betrouwbaar, en lief voor onze viervoeter!”

Lian uit Roermond

Baasje van Marley

„Onze poedel Loeki wordt sinds 1.5 jaar, twee tot drie keer in de week door Jenny uitgelaten. Soms een blokje om, maar meestal gaat hij met een groepje honden naar het bos. Dit bevalt Loeki heel goed, hij vliegt altijd naar Jenny toe als hij wordt opgehaald.
En het bevalt ons ook heel goed 😉. Jenny is flexibel, als we plotseling een dagje niet thuis zijn, kunnen we snel regelen dat onze hond wordt uitgelaten.
We vertrouwen Jenny volledig met onze hond en hebben plezierig contact met haar."

Marijke & Rob uit Beesel

Baasjes van Loeki

Onze hoofdrolspelers

Hier treft u enkele foto’s aan van de hoofdrolspelers in ons verhaal.

 

Dagelijks wordt een nieuw pagina geschreven. De ontspannende wandelingen door het bos. De educatieve spelletjes in de velden. Het afkoelen tijdens de wandelingen langs het water.

 

Kortom, het zijn deze hoofdrolspelers die het elke dag weer allemaal mogelijk maken…