Stuur een appje!

Uitlaatservice

 

  • Individuele wandeling

Is je hond erg op zichzelf, kan hij niet zo goed opschieten met andere honden of is hij bang?

 

Of is je hond jonger dan 6 maanden en daarom nog te jong voor een groepswandeling met volwassen honden of is hij juist al op leeftijd? Dat is geen probleem.

 

Nadat we kennis hebben gemaakt plannen we samen het juiste uitlaatprogramma voor jouw trouwe viervoeter.

 

  • Groepswandeling

Sluit je hond zich aan bij een groep? Er zijn groepswandelingen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 15.00 uur. Dat zijn 2 tot 3 groepen per dag metmaximaal 6 honden per groep.

 

Nadat ik jouw hond en de andere honden van thuis of op kantoor heb opgehaald rijden we naar een losloop gebied of naar het bos. Hier kunnen ze heerlijk ravotten.

 

De groepen worden zorgvuldig door mij samengesteld zodat de honden zich prettig voelen. Ook beginnen we hier natuurlijk met een kennismakingsgesprek zodat ik jou en je hond(en) kan leren kennen en we alle details kunnen bespreken.

 

 

 

Petservice

 

  • Vakantie-huisdier verzorging aan huis

Jij kunt heerlijk genieten van je vakantie en ik ga meerdere keren per dag naar je huis, zoals we van tevoren afspreken. Ik zorg voor je lieveling(en) zoals katten, vogels, hamsters, konijnen, zelfs paarden zijn mogelijk. Als extra service kan ik je brievenbus legen en de planten water geven.

 

  • Puppyservice

Je hebt voor een puppy gekozen maar nog geen echte ervaring met het opvoeden van een puppy. Ik help je graag vanaf de eerste dag dat het kleintje bij je komt.

 

  • Huisdiertaxi

ParadogZ heeft ook een huisdier-taxi voor je lieveling in de regio’s Roermond en Echt. Heb je bijvoorbeeld een afspraak met de dierenarts of trimsalon, dan kan ik dat voor jou doen. Op afspraak vervoer ik je huisdier naar de gewenste locatie in de buurt.