Stuur een appje!

Hallo, ik ben Jenny

 

Mijn naam is Jenny Best en ik ben geboren in 1985. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland. Tegenwoordig woon ik met mijn man en onze honden Lilly en Joker in Echt.

 

In 2019 ben ik met veel plezier begonnen bij een hondenuitlaat service. In 2021 heb ik de kans gekregen om mijn droom uit te laten komen; een eigen uitlaatservice en dierenverzorging.

 

Ik ben opgegroeid tussen de dieren en kan niet zonder. Thuis hebben we o.a. konijnen, hamsters, katten, tamme gekleurde ratten en diverse honden gehad. Mijn eerste hond, een miniatuurpoedel, kreeg ik toen ik 6 jaar was. Op mijn 10de kwam daar een reuzenschnauzer teefje bij. Met beide honden heb ik hondensport beoefend en aan diverse wedstrijden meegedaan. Naast mijn eigen honden hebben verschillende honden mij in mijn leven vergezeld. Tegenwoordig fok ik samen met mijn man American Staffordshire Terriers.

 

Mijn kennis van honden, hondenrassen en hondengedrag is zeer uitgebreid. In 2020 heb ik met succes een cursus hondengedrag en lichaamstaal gevolgd en een cursus eerste hulp bij honden.

 

Ik hoop dat je een eerste positieve indruk van mij hebt gekregen en ik maak graag kennis met jou en je huisdier.